Nieuwsflits

Budget Broodjes The place to be...

30-06-2016 

Wist u dat...

Budget Broodjes al 16 jaar bestaat?

Zo begonnen wij ons eerste filiaal aan de Hazenkoog in Alkmaar. 4 jaar later opende Budget Broodjes Haarlem de deuren, in 2008 gevolgd door Hoorn/Zwaag. Alkmaar verhuisde in 2008 naar de huidige locatie aan de Berenkoog, het uitzicht is hier beter... Vanaf September 2015 is Budget Broodjes Almere in de running, op de voet gevolgd door Aalsmeer in November. Vanaf Februari van dit jaar is Budget Broodjes Beverwijk een feit, en Budget Broodjes Zoetermeer is in de maak!

Kwaliteit en service, dit zijn twee belangrijke factoren voor Budget Broodjes. Zo werken wij met een strak schema, om al onze klanten op tijd (meestal dezelfde tijd) van dat ene broodje, of ander lekkers te voorzien, waar hij of zij op een drukke werkdag zo naar uitkijkt.   Budget Broodjes staat voor een gevarieerd en vast assortiment producten, en we werken met vaste leveranciers. Onze producten worden dagelijks vers, naar eigen recept, met de allerbeste ingredienten en in eigen keuken bereid, met zoveel mogelijk locale betrokkenheid en streekproducten. Ook het welzijn van dier en milieu houden we goed in de gaten. Ons verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk, we scheiden ons afval en voeren dit milieubewust af. 

Dat uw Budget Broodjes met liefde worden gemaakt, dat komt door ons topteam! Alleen enthousiaste mensen, die achter onze producten en service staan, komen in ons team. Velen van hen staan al jaren voor u en voor ons klaar.

Bedankt allemaal, voor jullie goede en volledige inzet!

 

 

 

 

© Budget Broodjes 2018 | Filialen | Vacatures | Disclaimer | Links | Uw eigen budgetbroodjes filiaal ? | Design & Development