Nieuwsflits

Budget Broodjes bouwt aan de toekomst !

12-10-2012 

Wij zoeken continue gedreven ondernemers die in hun eigen stad aan de slag willen met de Budget Broodjes-formule. Heb jij het in je om als zelfstandig ondernemer een vestiging van Budget Broodjes te runnen? Dan komen wij graag met je in contact!

Budget Broodjes is een franchiseformule. Momenteel zijn er drie vestigingen in Alkmaar, Haarlem en Hoorn. Dat smaakt naar meer! We zijn dan ook op zoek naar gedreven ondernemers. Ondernemers die in hun eigen stad aan de slag willen met de Budget Broodjes formule. En die het lokale bedrijfsleven en particulieren blij willen maken met goede, lekkere en betaalbare broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes.

Profiteer van de formule
Als ondernemer bij Budget Broodjes profiteer je van onze uitgekiende formule. Dit betekent onder andere een compleet samengesteld Budget Broodjes assortiment, centrale inkooppartners, een geavanceerd automatiseringssysteem en centrale marketing waaronder de website met een online bestelmogelijkheid voor klanten.

Support
Daarnaast kun je rekenen op onze uitgebreide support. Zo helpen we je bij het zoeken van een geschikte locatie en het aanvragen van een eventuele financiering. Ook tijdens de opstart van je Budget Broodjes onderneming staan we je raad & daad terzijde. Denk aan training & opleiding, de inrichting van jouw vestiging, de opzet van de administratie, de eerste bestellingen en de openingsactie.

Onze support bespaart jou veel tijd. Tijd die jij op jouw beurt aan je klanten kunt besteden. Heel belangrijk, want de service aan klanten is een van pijlers van de Budget Broodjes formule. Ons uitgangspunt is ‘beknibbel nooit op de belangrijkste formulepijlers’. Naast service zijn dat bij Budget Broodjes het product, de ingrediënten, de bereiders en de bezorging. Zo word jij hét broodjesadres in jouw stad!

Wil jij je boterham verdienen met Budget Broodjes?
Spreekt de Budget Broodjes formule je aan? Heb jij het in je om als zelfstandig ondernemer een vestiging van Budget Broodjes te runnen? Dan komen wij graag met je in contact!

Je kunt je interesse kenbaar maken door het contactformulier in te vullen en je cv bij te voegen.

Wil je direct een kennismakingsgesprek met Budget Broodjes of eerst meer informatie over Budget Broodjes ontvangen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier dat je kunt vinden in het artikel 'Je eigen Budget Broodjeszaak'. Dit artikel is aanklikbaar vanaf de homepagina. We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

© Budget Broodjes 2020 | Filialen | Vacatures | Disclaimer | Links | Uw eigen budgetbroodjes filiaal ? | Design & Development